...

Genel Sekreter V. Dr.Mehmet CİNGÖZ Yapı İşleri Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Daire Başkanlıklarını tanışma ve hizmet alanlarını yerinde görme kapsamında Genel Sekreter Vekili Dr. Mehmet CİNGÖZ ve Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman ÇAĞLAR  Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığını ve hizmet alanlarını ziyaret ett. Ziyarete Daire Başkanı Suat SARI refakat etti.

İlk Önce Yapı İşleri daire Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü yerinde ziyaret edildi. Şube Müdürü Hülya ŞAFAK Birimi hakkında ve yaptıkları faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yaparak ihtiyaçlarını Dr.CİNGÖZ'e iletti.

Bakım İşletme Şube Müdürlüğünde, Şube Müdür V. Tuncay TEZE  atalyöleri yerinde gezdirerek hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Merkezi telefon santralinde Şube Müdür V. Mustafa AŞŞIK satrali tanıtıp, hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Çukurova Üniversitesi Ana Isı Merkezi ve Elektrik ataölyelerinde Bakım şletme Şube Müdür V. Tuncay TEZE gerekli açıklamaları ve bilgilendirmeleri yaparak, birimin ihtiyaçları hakkında bilgi sundu.

En Son ise Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığının ihalesini gerçekleeştirdiği yapımı devam eden Güzelsanatlar Fakültesi inşaatı ile 200 Baş Süt Sığırcılığı hizmet binalarının şantiyeleri ziyaret edilerek, ihale ve sözleşme süreçleri hakkında müteahhitlerden ve kontrol teşkilatlarından gerekli bilgilendirmeler alındı.