...

Dr.Mehmet CİNGÖZ Ceyhan ve Yumurtalık İlçelerindeki Üniversitemiz Birimlerini Ziyaret Etti.

Genel Sekreter Vekli Dr.Mehmet CİNGÖZ Üniversitemiz Ceyhan Yerleşkesi içerisindeki Ceyhan Mühendislik Fakültesi ve Ceyhan Meslek Yüksekokulu ile Yumurtalık İlçesindeki Yumurtalık Meslek Yüksekokulu, Yumartalık Sosyal Tesisleri (Kamp) ve Su Ürünleri Araştırma İstasyonunu ziyaret etti.

İlk önce Ceyhan Yerleşkesini ziyaret eden Dr.CİNGÖZ'e Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Suat SARI, Ceyhan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Abdulkadir YAŞAR, Ceyhan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Deniz YILDIRIM, Seyhan Mühendislik Fakültesi Sekreteri Adem DİNÇ ve Ceyhan MYO Sekreteri Murat İNCE refakat etti.

Ziyarette, kampüs içindeki atölye ve laboratuvar  oluşturulması ve hizmet mahallerinin bakım onarım talepleri yerinde incelenerek mevcut sorunlar yerinde görülmüş oldu.

Daha sonra Yumartalık İlçesine geçen Dr. CİNGÖZ, burada Yapı İşleri Daire Başkanı Suat SARI, Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mahmut Ali GÖKÇE ve Yumurtalık MYO Sekreteri Mustafa TOPCU refakat etti.

Yumurtalık MYO Hizmet binasının, Yumurtalık Sosyal Twsisleri (Kamp) ve Su Ürünleri araştırma istasyonlarının sorunları yerinde görülerek çözüm önerileri hususunda fikir alış verişinde bulunuldu.