...

Genel Sekreter Vekili Dr.Mehmet CİNGÖZ Sağlık, Kültür ve Spor Dairesini ziyaret etti.

Genel Sekreter Vekili Dr.Mehmet CİNGÖZ Daire Başkanlıklarının hizmet mahallerini yerine görme kapsamında Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman ÇAĞLAR ile birlikte Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Genel Sekreter Vekili ve Genel Sekreter Yardımcısına Daire Başkanı Ayşegül DİRİ refakat etti.

İlk önce Daire Başkanı Ayşegül DİRİ'yi makamında ziyaret eden Dr. CİNGÖZ, Daire hakkında genel bilgileri aldıktan sonra çalışma ofislerini ziyaret ederek personel ile tanıştı.

Daha sonra SKS Daire Başkanlığının ana hizmet mahalli dışındaki hizmet birimlerinden İlk önce Çamlıtepe 3. Nolu Konuk evi, daha sonra ise Sosyal Tesisler 1 Nolu Konukevi ziyaret edildi.Ziyarette Sosyal Tesisler Şube Müdür V. Behice EGESEL konukevi hakkında genel bilgileri ve sorunları Dr.CİNGÖZ'e iletti.

Merkezi Kafeterya ziyaretinde Kafeteryanın yemek üretim, akademik personel,idari personel ve öğrenci yemek sunum salonları, kafeterya depoları, bulaşıkhane noktaları gezilerek Merkezi Kafeterya sorumlusu Cabbar BİÇER'den bilgiler alındı ve sorunlar dinlendi.

Kültür Müdürlüğü ziyaretinde Kültür Müdürü Öğr.Gör. Bülent SEVİM hizmetleri hakkında bilgi vererek sorunları iletti.

Mediko sosyal hizmet Mahallinde Dr.CİNGÖZ ve beraberindeki Başhekim Prof.Dr. Sevgi ÖZCAN karşılayarak gerekli bilgilendirmeleri yaptı. Dr.CİNGÖZ burada tüm personel ile tanışarak sorunların çözümüne yönelik birllikte gayret edeceklerini ifade etti.

Öğrenci Faaliyetleri Birimi ziyaretinde tüm hizmet mahalli gezilerek Birim Sorumlusu Songül YOLTAY gerekli açıklamaları yaparak sorunları yerinde Dr.CİNGÖZ'e iletti

Anaokulu Ziyaretinde, Anaokulu tüm alanları ile gezilerek Anaokulu Müdürü Yasemin ASLAN gerekli açıklamaları ve sorunları iletti.

Daire Başkanlığı hizmet birimlerinden İktisadi İşletme olarak faaliyet gösteren Kayıkhane Restoranı ziyaretinde Kayıkhane sorumlu Aycan YILDIRIM heyeti karşılayarak hizmet mahallini gezdirerek ihtiyaç, sorun ve isteklerini iletti.

Sağlık Kültür Daire Başkanlığının sorumluluğu altındaki Spor Tesisleri ziyareti havanın yağmurlu olması nedeni ile ileriki bir tarihe ertelendi.