...

Genel Sekreter Vekili Dr.Mehmet CİNGÖZ Seyhan Kaymakamı Sayın Mustafa YAVUZ İle Türkoloji Kültür Evinde İncelemelerde Bulundu

Genel Sekreter V. Dr.Mehmet CİNGÖZ ve Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman ÇAĞLAR Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırma ve Merkezi Kültür Evinde (Eski Duyunu Umumiye Binası Kısacıkzade Konağı) geçen hafta incelemelerde bulunarak Merkez Müdürü Prof.Dr. Deniz ABİK'ten bilgiler almıştı.

Türkoloji Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Prof.Dr.Deniz ABİK sunumu ile hizmetleri hakkında Seyhan Kaymakamı Sayın Mustafa YAVUZ'u bilgilendirdi.

Dr.Mehmet CİNGÖZ, Seyhan Kaymakamı Sayın Mustafa YAVUZ ile birlikte  Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırma ve Merkezi Kültür Evinde (Eski Duyunu Umumiye Binası Kısacıkzade Konağı) incelemelerde bulunarak buranın Seyhan Kaymakamlığı koordinesinde etkinliklerde kullanılmasına yönelik çalışmalar yapılmasında mutabık kaldılar.

Heyet daha sonra toplu olarak kültür evinin tüm bölümlerini inceledi.